"Beatles i kirken" - koncert i Ferslev

Dato Onsdag d. 28. september 2022, kl. 19:30
Sted Ferslev Kirke, Rævedalsvej 1, 9230 Svenstrup J
"Beatles i kirken"  - koncert i Ferslev

Koncertfortællingen ”Beatles i kirken” fortolker nogle af de stærke og eftertænksomme Beatles-sange og fortæller om dengang, John, Paul, George og Ringo søgte mod øst for at finde svar på de helt store spørgsmål.

The Beatles begyndte som rock´n´rollere i Liverpool og Hamburg, De blev verdens største superstjerne med status som guder.

I februar 1968 tog The Beatles til Indien. Ikke for at give koncerter, men for at meditere og tage ved lære af guruen Maharishi Mahesh Yogi. De forsøgte at finde en anden mening med livet end masser af penge og succes. Musikken var dog hele tiden med på rejsen, der gav inspiration til nogle af gruppens største sange.

Aftenens repertoire byder på sange lige fra de tidlige Beatles-perioder til sange fra tiden efter gruppens opløsning.

Kvartetten bag "Beatles i kirken" er samme besætning, som med stor succes har turneret med koncertfortællinger om henholdsvis Johnny Cash og Leonard Cohen de senere år:

Knud Erik Fuddi Steengaard: violin, basviolin, mandolin & vokal

Bjørn Bønne Petersen: kontrabas, elbas, sitar & vokal m.m.

Martin Blom Hansen: resonator, elguitar & vokal

Karsten Holm: akustisk guitar og vokal

Der er fri entré