Dato Fredag d. 9. september 2022, kl. 13:40
Sted Konfirmandstuen, Rævedalsvej 3, 9230 Svenstrup J
Inger-Marie Larsen
Minikonfirmander - opstart

Alle fra 3. årgang på Ferslev Skole modtager efter sommerferien en invitation via skolen til at være med. Det er både sjovt og lærerigt at være minikonfirmand. Her får I mulighed for at gå med på opdagelse i kirken og på kirkegården. Gennem leg, musik, historier og kreative indslag kommer vi omkring nogle af livets store spørgsmål fra dåb til begravelse, og vi snakker om, hvorfor vi fejrer jul, påske og pinse. Forløbet starter fredag den 9. september lige efter skoletid og fortsætter hver fredag (minus uge 42) til og med den 4. november. Deltagelse er gratis.

Tilmelding senest 1/9 til Inger-Marie Larsen, iml@ferslev-kirke.dk, 23 99 92 90 med angivelse af: Barnets navn, forældres navn, mail og mobilnr samt tilkendegivelse af, om barnets navn/billede må anvendes i kirkens PR, på hjemmeside og i kirkeblad.