MAR

Dato Søndag d. 13. marts 2022, kl. 10:30
Sogneindsamling med Folkekirkens nødhjælp

Vi står sammen om at hjælpe verdens fattigste og dem, der er hårdest ramt af klimaforandringerne. Derfor har vi brug for indsamlere, der vil bruge et par timer på at gå/køre rundt med indsamlingsbøssen. Vi har tradition for at nå rundt til samtlige husstande her i pastoratet, så det håber vi selvfølgelig også kan lykkes denne gang. Der er landruter, hvor bil er en fordel, men der er også gåruter, cykelruter og barnevognsvenlige ruter.

Ca. kl. 10.30 (efter gudstjenesten) er der kaffe og rundstykker til alle indsamlere i konfirmandstuen i Ferslev. Her får man al den information, man har brug for, hvorefter vi fordeler os ud på ruterne.

Der er frokost i konfirmandstuen efterhånden, som vi kommer tilbage.

Meld dig som indsamler hos sognepræst Tine Zinck Damgaard (tzd@km.dk).