Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Dato Søndag d. 13. marts 2022, kl. 10:30
Sogneindsamling med Folkekirkens nødhjælp. Hjælp familier på flugt i Ukraine

Ukraine har brug for vores hjælp nu! Derfor er Sogneindsamlingen i Ferslev, Dall og Volsted - og alle andre steder - også til fordel for Ukraine, så de kan få den akutte hjælp, de har brug for.

Vi har brug for indsamlere, så kom og gør en forskel. Der er både landruter, hvor bil eller evt mountainbike er en fordel, men der er også gåruter, cykelruter og barnevognsvenlige ruter.

Ca. kl. 10.30 (efter gudstjenesten) er der kaffe og rundstykker til alle indsamlere i konfirmandstuen i Ferslev. Her får man al den information, man har brug for, hvorefter vi fordeler os ud på ruterne.

Der er en portion lækker suppe i konfirmandstuen efterhånden, som vi kommer tilbage.

Meld dig som indsamler hos sognepræst Tine Zinck Damgaard (tzd@km.dk).

Hvis man er mellem 11 og 17 år, skal man gå flere sammen på ruten. Er man under 11 år, skal man gå sammen med en voksen.

Vel mødt!