Dato Tirsdag d. 2. november 2021, kl. 19:30
Sted Dall Kirke, Dallvej 72, 9230 Svenstrup J
Koncert med Elkjær-Trio

Elkjær Trio er opstået i et samspil mellem tre erfarne konservatorieuddannede musikere, Hanne Elkjær, Martin Kjeldgaard og Peter Søvad, på hhv trompet/flygelhorn, klaver og kontrabas. Trioen spiller musik, vi alle kender, eksempelvis "I skovens dybe stille ro", Bach´s Air", "Amazing Grace", "What af wonderful World" og "My heart will go on". Aftenens program vil være et mix af efterår/vinter og helårs musik. Ved en koncert med Elkjær Trio vil lytteren kunne læne sig tilbage, mindes gode stunder, nyde sang og instrumentalmusik med afslappende, behagelige og velkendte klange og for en stund give hjernen et frirum. Det hele vil være krydret med gode historier undervejs, serveret med humor og varme.

Der er fri entré.